Om oss

Vi er veldig stolte av å kunne fremme lokale matskatter som vi gjør med konseptet Godt Lokalt.

Spesialgrossisten AS – en bil – en faktura!

Spesialgrossisten AS er den salgs- og distribusjonskanal kjedene foretrekker for lokal og kortreist mat. Vi opererer som et supplement til de store kjedenes egne grossist funksjoner nesten over hele Norge!

Vårt partnerskap med kjedene gir småskalaprodusenter mulighet til å komme inn i dagligvarekjedenes hyller på en lønnsom og effektiv måte, og med høy grad av service. Synergieffektene for kjedene blir også store når utvalget av lokal og kortreist mat får samlet logistikk. En bil – en faktura! Spesialgrossistens fokus på kompetanse, kvalitet, rutiner og matsikkerhet sikrer også lokal og kortreist mat god oppfølgning i butikk.

Våre effektive rutiner og systemer er bygget for å tilpasse seg produsenters kapasitet og ambisjon enten disse er på lokalt, regionalt eller nasjonalt nivå. Spesialgrossisten AS har tatt på seg rollen som brobygger mellom produsentene av lokal og kortreist mat og markedet. Våre systemer gjør det enkelt for produsenter å tilfredsstille kjedenes krav.

Spesialgrossisten AS har tatt på seg rollen som brobygger mellom produsentene av lokal og kortreist mat og markedet.

Struktur og misjon

Vi er 9 samarbeidende grossistbedrifter, alle solid lokalt forankret i sitt distrikt. Kjeden ble dannet i 1991. Spesialgrossistene elsker utfordringer! De vet at varekategoriene lokal og kortreist mat, ferskvarer, frysevarer, sesongvarer og trendvarer krever tett oppfølging på sin vei fra produsent til butikkhylle. Flinke folk og moderne fullintegrert datasystem ivaretar alle utfordringer i salg, distribusjon, logistikk, eksponering og økonomirutiner på en god og profesjonell måte.

Vi er daglig i dialog med dagligvarekjedene – lokalt, regionalt og nasjonalt og har tilpasset oss kjedenes krav som utfyllende salgsgrossist. Dette gir oss sterk lokal konkurransekraft og gjør Spesialgrossisten til en profesjonell aktør i alle regioner.

Godt Lokalt

med kjærlighet til lokal og kortreist mat.

Finn en av våre medlemmer

Vi er 9 samarbeidende grossistbedrifter,
alle solid lokalt forankret i sitt distrikt.