Ytterøykylling AS

Fra Ytterøy i Nord-Trøndelag

gjestalveien_conditori_h_y_oppl_sning

En halvtimes fergetur innerst i Trondheimsfjorden ligger Ytterøy, hvor det siden sekstitallet har vært kvalitetsbevisst kyllingproduksjon.

Ola og Mildrid Norum startet med kyllingproduksjon på gården som en av de første i Norge.

Historien sier at Ola den gangen kjørte fra Ytterøy til Trondheim med levende kyllinger og leverte til ærverdige Britannia Hotell hvor kyllingene gikk løs i bakgården på hotellet. Mildrid var den som først så seg bruk for kyllingvingene som på den tiden ble kassert, i dag finner du kyllingvinger og andre kyllingprodukter fra ytterøykylling i delikatessedisker over hele landet.

Hos Ytterøykylling lar de kyllingen gå noen dager ekstra i fjøset, som gjør den ekstra stor og saftig.

At kyllingene har god plass i fjøset, kombinert med kort veg til slakteri gir også god dyrevelferd.

Adresse:
Flatan 177, 7629 Ytterøy

Godt Lokalt

med kjærlighet til lokal og kortreist mat.

Finn en av våre medlemmer

Vi er 9 samarbeidende grossistbedrifter,
alle solid lokalt forankret i sitt distrikt.