
Fra Steinkjer i Nord-Trøndelag
Bedriften ønsker alle jegere velkommen til å levere sine slakt hos dem. De kontrollerer, parterer, vakumpakker og merker kjøttet i tillegg til videreforedling til farser, morr, badsturøkt og tørkakjøtt.
STODKJELLERN: De tar også imot elg og annet vilt som ikke er godkjent i henhold til reglement. Dette blir behandlet i egne lokaler tilknyttet Vilteksperten. Her blir stykningsdeler pakket og merket og det produseres kun kjøttdeig levert i storsekker av avskjæret.
Vilteksperten kjøper hele og halve slakt av god kvalitet for nedskjæring og produksjon, selger stykningsdeler, farseprodukter og spekemat. De påtar seg leieproduksjon fra både jegere og småskalaprodusenter. Det gjelder i tillegg til elg og rein, rådyr, hjort, gris, villsvin, sau og storfe.
Bedriften skjærer ned og produserer både farseprodukter og spekemat til disse. Dyktige fagfolk vil bearbeide ditt slakt for at du skal få de best mulige produkter. Kvalitetsgaranti! Bedriften garanterer kjøtt av ypperste kvalitet. Alt slakt er kontrollert av Mattilsynet, og leveres vakumpakket og forsvarlig merket.