Vesteraalens

Fra Sortland i Vesterålen

vesteraalens

Vesteaalens er en fiskeforedlingsbedrift på Sortland i Vesterålen. Der beliggenhet gir dem den aller beste tilgangen av ferskt råstoff hele året, som benyttes i farseprodukter, fileter og til naturlig Omega-3 olje i verdensklasse. 

Vesteraalens ønsker å produserer nye og spennende produkter til Norge og verden, i der nye fabrikk på Sortland. Vesteraalens mener ferskt fiskeråstoff er nøkkelen til de aller beste produktene, derfor benytter de alltid ferskt fiskeråstoff i deres produkter. Dette i tilknytning til de beste medarbeiderne og et bevisst forhold til uønskede tilsetninger i produktene – mener de vil gi forbrukerne en god, sunn og næringsfylt matopplevelse.

Vesteraalens har god kontroll på råvarene fra fisken blir levert fiskemottak til ferdige produkter. Dette gir Vesteraalens en sporbarhet i verdensklasse. Et bevisst fokus på en bærekraftig fiskerinæring, og full sporbarhet, gir oss tilgang til godkjenninger som MSC-merking, GOED-merking og Friend of the Sea-merking av våre produktene.

Samlet sett gir dette en trygghet for hele verdikjeden, og til forbrukere rundt om i hele verden.

Adresse:

Havnegata 17 8400 Sortland

Hjemmeside:

www.vesteraalens.no

Godt Lokalt

med kjærlighet til lokal og kortreist mat.

Finn en av våre medlemmer

Vi er 10 samarbeidende grossistbedrifter,
alle solid lokalt forankret i sitt distrikt.