Trine På Gården

Fra Søgne i Vest-Agder

Kniv og gaffel

Trine på gården driver en lokal produksjonsbedrift i Søgne. De har fokus på å få frem stolte bønder, som vil få bedre leveranser med mer fokus på bærekraft.

Gården bruker ingen tilsetningsstoffer i produksjonen som er tuftet på gamle fordelingsmetoder.  Trine på gården sylter, safter, og hermetiserer etter Bestemors oppskrifter. De benytter råvarer som vokser på små og store gårdsbruk, ressurser i inn- og utmark, samt varer fra lokale fiskere, bønder og sankere.

Trine og de ansatte på gården jobber daglig med å bevisstgjøre folk om hva de spiser, for å fremme fokuser på bærekraftig mat. For å nå målet arbeider de aktivt med å stimulere til økt samarbeid og utvikling blant matleverandører og produsenter i Søgne og hele Norge.

De tror på at mat skal være ekte – at det å oppleve både mat som smak eller mestring skal gi den ekte gleden. Gjennom å dyrke lokale tradisjoner, håndtverk og kreativitet, ønsker de å bidra til å sette Søgne på matkartet. Så enten du møter oss på gården i Søgne eller gjennom gaver du har fått – de ønsker at gi deg matglede utenom det vanlige.

Historien om Trine på Gården startet med en drøm om å fornye mormors kjøkken. Helt fra Trine var liten, har henne hatt med meg sterke matminner om matgleder og opplevelser rundt kjøkkenbordet. Det ble for meg selve spiren til å starte drømmen om å skape matgleder også for andre.

Inspirasjon ble drøm – og drøm ble virkelighet i 2012. Da åpnet Trine på Gården kjøkkenet på en liten, koselig bondegård i Søgne. Selv om de har vært små, har de hele tiden vært kjempestolte over fokuset på å skape matgleder for andre gjennom satsing på lokale råvarer fra stolte bønder. De er opptatt av å ta vare på de gamle mattradisjonene, og i tillegg utnytte råvarene på det tidspunkt de er mest næringsrike og smakfulle. De kaller det ekte og ærlig mat.

Adresse:
Kartheia 5, 4626 Kristiansand

Godt Lokalt

med kjærlighet til lokal og kortreist mat.

Finn en av våre medlemmer

Vi er 9 samarbeidende grossistbedrifter,
alle solid lokalt forankret i sitt distrikt.