Stulen Trading AS

Fra Skien i Telemark

Kniv og gaffel

Høsten 1971 kjøpte Ivar Stulen et kokosbolle anlegg ifra en nedlagt fabrikk i Vestfold, og satt dette opp i Langangen. Tidligere kunder fra Vestfold og Telemark ble ekspedert, samt nye kunder.

I løpet av våren 1972 ble broren Arne, som produserte lomper, lefser og smultringer, og Ivare enig om  å starte sammen. Og høsten 1972 flyttet inn i nye lokaler på Limi i Skien. Her ble det produsert industrielle kaker.

Etter et par nye utbygninger på 70 og 80 tallet. Ble det investert store summer, blant annet i et anlegg for fryste bløtkaker. Denne investeringen ble en for stor byrde å bære på slutten av jappetiden, noe som medførte at Stulen Kaker AS gikk konkurs i Mars 1989.

I perioden april – desember 1989 ble det drevet av noen investorer, og de solgte blant annet ut kokosboller anlegget som nå var oppgradert til et topp moderne anlegg etter investeringer i 1986-1987. Men de fikk ikke noe fornuftig drift ut av anlegget.

Så da DNC satset 10 mill. og startet opp selv i jan 1990. Begynte Ivar å jobbe med diverse agenturer fra Europa og i 1991 etablerte han Stulen Trading AS med blant annet kokosboller ifra produsenten som på 1980 tallet hadde vært med på å utviklet kokosbolle linjen som sto i Skien og via omveier nå var satt opp i Sverige.

Og siden mange av nåværende Spesialgrossister var kunder tilbake ifra slutten av 1970 tidlig 1980 tallet, var det naturlig og fortsette å selge til disse, men den gangen hete sammen-slutningen NSG.

Adresse:
Hagebyveien 27, 3734 Skien

Hjemmeside:
Besøk dem på deres Facebook side
Godt Lokalt

med kjærlighet til lokal og kortreist mat.

Finn en av våre medlemmer

Vi er 9 samarbeidende grossistbedrifter,
alle solid lokalt forankret i sitt distrikt.