Strag

Fra Billingstad i Asker

Kniv og gaffel

Strag er en av Norges ledende importører av øl, vin og brennevin og har som formål å selge «Varer til det gode liv».

Strag-gruppen ble etablert i 1991 av Arve Røys Stranden. Hans drøm var gjennom innovasjon, konkurransekraft, kompetanse og produktivitet å kunne tilby det norske markedet attraktive produkter til konkurransedyktige vilkår. I dag er det hans kone og tidligere økonomisjef Rimma Røys Stranden som drifter firmaet med kyndig hånd, men visjonene er fortsatt de samme. Strag-gruppens fokus på kvalitet i alle ledd har gjort at de i dag er en av landets ledende importører av øl, vin og brennevin, og det skal de fortsette å være!

Strag-gruppen består av fire selskap i Norge: Strag AS, Gavin AS, Degel AS og Rimedia AS, samt et selskap i Sverige: Stragas AB. Stragas AB har eksistert på markedet siden 2008 og målet er å gradvis bygge opp vin, øl og brennevinsporteføljen.

Helt siden 1991 har familien Stranden vært delaktig i driften og hovedeier i Strag-gruppen. Fra desember 2012 eier de 100% av selskapet. Per i dag har Strag-gruppen 8 ansatte. Alle har variert bakgrunn, noe som bidrar til å gjøre teamet dynamisk, kreativt og svært effektivt.

Strag vil fortsette å tilby det alle behøver – en god skål!

Adresse:
Billingstadssletta 19B, 1396 Billingstad

Hjemmeside:
http://www.strag.no/

Godt Lokalt

med kjærlighet til lokal og kortreist mat.

Finn en av våre medlemmer

Vi er 9 samarbeidende grossistbedrifter,
alle solid lokalt forankret i sitt distrikt.