Republic of Fish AS

Fra Sommarøy i Troms

Kniv og gaffel

Republic of Fish utvikler unike, smakfulle og sunne produkter fra havet, som gjør det enkelt og gøy for folk å spise sjømat. På den måten håper de at de kan leve friske og gode liv, og danse «fugledansen til de blir hundre«.

Den dagen de blir gamle og grå, håper de å kunne se tilbake på det de har gjort med stolthet. At bedrften har utgjort en forskjell for folkene, samfunnet og omgivelsene rundt oss.

Derfor jobber de daglig etter de verdiene som ligger oss nærmest og som reflekterer hva de er, hvordan man gjør ting og hvem man ønsker å være.

Ansvarlig

For bedriften er det å være ansvarlig å holde det de lover, være oppmerksomme på hvordan de påvirker menneskene, samfunnet og miljøet rundt oss, samt etterlate ting litt bedre enn man fant dem. Og aldri gå på rødt lys.

Bærekraftig

Ressursene i havet er viktige for oss. Derfor vil de bidra til at disse forvaltes på en god og bærekraftig måte, slik at de også kommer de som kommer etter oss, til gode.

På samme måte er det viktig for oss å levere positive tall på bunnlinja. Dels fordi det gir oss muligheten til å utvikle flere nye sjømatprodukter, dels fordi det sikrer at vi er her i morgen også.

Generøs

For oss betyr det å være generøs å gi ærlige tilbakemeldinger, gi ei håndsrekning til den som trenger det, ta seg tid til å si «takk», og når de kan, gi noe tilbake til samfunnet.

Adresse:
Hamnevegen 17, 9110 Sommarøy

Godt Lokalt

med kjærlighet til lokal og kortreist mat.

Finn en av våre medlemmer

Vi er 9 samarbeidende grossistbedrifter,
alle solid lokalt forankret i sitt distrikt.