Petters Sjømat AS

Fra Sørvik i Troms

Kniv og gaffel

Med havet som nærmeste nabo har Petter’s Sjømat muligheten til å fråtse i de deiligste råvarer man kan tenke seg. Petter’s Sjømat startet i 1994 i et nedlagt sauefjøs. Mange fileter er skåret siden starten og vi leverer et bredt spekter av ferske sjømatprodukter. Det gamle sauefjøset i Melvika har skiftet karakter og blitt et topp moderne produksjonsanlegg for sjømat.

Aktivitet og arbeidsmengde har økt hele veien og anlegget er utvidet i takt med etterspørselen. Bedriften satser på ferske produkter med hjemmelaget preg. Hos dem taes det heller ingen snarveier, tradisjonsrik norsk kystmat må tilberedes med omhu. I bedriften er kunden viktigste person. De har som filosofi at en kunde ikke er avghengig av oss – De er er avhengig av kunden.

I Melvika, 18 km sør for Harstad by foregår alt av produksjon. Grytidlig om morgenen setter de ansatte hos Petter’s Sjømat i gang med bearbeiding av råstoff som kommer inn fra lokale fiskere. I tillegg kjører de ut til Vesterålen 2-3 ganger pr uke og henter inn fersk hvitfisk, laks, ørret og sjørøye fra våre samarbeidspartnere.

Råstoffet sorteres, bearbeides og pakkes etter ordrer fra våre kunder. Her er det nøye med å få riktig kvalitet til de forskjellige anvendelser.

Adresse:
Gnr 43 Bnr 42, 9419 Sørvik

Godt Lokalt

med kjærlighet til lokal og kortreist mat.

Finn en av våre medlemmer

Vi er 9 samarbeidende grossistbedrifter,
alle solid lokalt forankret i sitt distrikt.