Per’s Kjøkken

Fra Sandefjord i Vestfold

Kniv og gaffel

Per’s Kjøkken AS ble etablert i 1961 av Per Sørensen. I dag er det 2. generasjon ved Tore Sørensen som leder firmaet.

Per’s Kjøkken ser betydningen av kompetanse og har tatt mål av seg til å være blant de beste innen de produktsegmenter vi produserer. De har medarbeidere med ulik bakgrunn, alt fra diplomfagutdannede pølsemakere til næringsmiddelteknolog. I tillegg har de pølsemakere og fagarbeidere. Vår påstand er at Per’s Kjøkken har en unik kompetanse for fortsatt å være en av Norges ledende produsenter innen pålegg, spekemat og pizzatopping.

Hos dem finner du et spennende sortiment innen pålegg, spekemat, pizzatopping og julemat. De har et bredt utvalg av produkter for deg som ønsker kvalitet til fornuftige betingelser.  Produktene kan kjøpes ved å kontakte din lokale grossist.

Adresse:
Pindsleveien 1B, 3221 Sandefjord

Hjemmeside:
http://perskjokken.no/

Godt Lokalt

med kjærlighet til lokal og kortreist mat.

Finn en av våre medlemmer

Vi er 9 samarbeidende grossistbedrifter,
alle solid lokalt forankret i sitt distrikt.