Meråker Kjøtt AS

Fra Meråker i Nord-Trøndelag

Kniv og gaffel

Meråker Kjøtt har forsynt Norges befolkning med kvalitetsvarer siden bedriften ble etablert i 1954. Bedriften er kjent langt utenfor bygdas grenser og produktene blir solgt i hele Midt- Norge. 

Meråker tilbyr alt innen kjøtt, slakt, ferdigstekte produkter, pølser, og spekemat. Mange av produktene fra oppstarten av selger de den dag i dag, med tilnærmet samme oppskrift. Samtidig er bedriften opptatt av å tilby nye produkter som går hånd i hånd med de tradisjonelle matvarene vi er så glade i.

Visjonen er å alltid være i sentrum av norsk mattradisjon. Det betyr både at de er opptatt av å videreføre norske mattradisjoner, men også at de stadig tenker nytt både når det gjelder oppskriftene våre og produktene de tilbyr.

Gjennom de over 60 årene Meråker Kjøtt har eksistert, har bedriften bygget opp stor fagkompetanse, og de er stolte av kvaliteten på produktene våre. Meråker har en genuin interesse for det de driver med.

Bedriften legger der ære i at produktene de lager, lages av ferske råvarer av høy kvalitet. Bare slik kan vi gi kundene våre de smaksopplevelsene dere fortjener. De samarbeider med råvareleverandører som vi vet er like kvalitetsbevisste som oss. Bare slik lager man kvalitetsprodukter rike på både smak og kjøtt.

God mat gir gode matopplevelser, enten det er til hverdags eller fest. Skjem deg bort med mat fra Meråker Kjøtt – det fortjener du!

Adresse:
Gnr 22 Bnr 50, 7530 Meråker

Hjemmeside:
https://merakerkjott.no/

Godt Lokalt

med kjærlighet til lokal og kortreist mat.

Finn en av våre medlemmer

Vi er 9 samarbeidende grossistbedrifter,
alle solid lokalt forankret i sitt distrikt.