Matboden Rogaland AS

Fra Stavanger i Rogaland

Kniv og gaffel

Helgø Kjøkken, Kokkene Kommer og Ritz har slått seg sammen for å gi deg som kunde, en enda bedre matopplevelse. Sammen leverer bedriftene catering for alle tyåer arrangementer, de tilpasser meny til alt fra firmaer, privatpersoner, idrettslag og klubber. Oppdragene kan utføres både hjemme hos kunder, i Matboden sine egne lokaler, i kunden sine egne lokaler eller i lokaler dere selv leier. Matboden Rogaland utfører praktisk talt hva som helst, hvor som helst. 

Matboden Rogaland leverer alt av cateringtjenester til store og små arrangementer både til privatmarkedet og bedriftsmarkedet. Der kompetanse, utstyr og logistikksystem for cateringleveranser, gjør at de kan levere mat til enhver anledning og størrelse, med vellykket resultat.

Bedriften tar gjerne en utfordring på de mer uvanlige jobbene, det være seg i grisgrendte strøk eller i store antall, ingenting er umulig.

Det er greit å ta utgangspunkt i lokaliteter, anledning og antall personer, når et menyforslag skal utarbeides. Ved store anledninger som bryllup er det viktigere å basere menyen på brudeparets ønsker. Med dagens kokemetoder og de tekniske hjelpemidlene de kan ta med oss, så er det ikke noe problem å servere en 3 retters gourmetmeny, uten kjøkkenfasiliteter i det hele tatt.

Adresse:
Timoteiveien 22, 4017 Stavanger

Hjemmeside:
http://www.matboden.no/

Godt Lokalt

med kjærlighet til lokal og kortreist mat.

Finn en av våre medlemmer

Vi er 9 samarbeidende grossistbedrifter,
alle solid lokalt forankret i sitt distrikt.