Lysefjorden Mikrobryggeri

Fra Ytre Arna i Hordaland

Kniv og gaffel

Lysefjorden Mikrobryggeri brygger lokalt håndtverksøl med klar identitet fra Lysefjorden i Hordaland.

Tradisjonelle oppskrifter blir brukt med personlig vri, der trend og tradisjon får samspiller. Historien startet i 2005 på kjøkkenbenken til brygger Rune Birkeland.

På den tiden fant han ikke bare det perfekte ølet, men han bestemte seg derfor for å ta saken i egen hand. Kjøkkenbenken ble til en bryggebenk, og bare et steinkast fra sjøen ved Lysefjorden ble grunnlaget lagt for det som seinere skulle bli Lysefjorden Mikrobryggeri. Etter mange gode tilbakemeldinger på godt øl ble det dannet et bryggeri, beståande av tre søskenpar frå Lysefjorden.

Kjøkkenbenken ble bytta ut med en bod som ble laget for å teste, brygge og videreutvikle gode oppskrifter. Siden da har det vært en glødende interesse for oppskrifter og utprøving.

De har nå fått realisert sine drømmer, og Lysefjorden Mikrobryggeri er godt etablert i tilpassa lokaler i Ytre Arna utenfor Bergen. De er alle entusiastiske og særskilt opptegnet av det unike og særegne. Sammen har de skapt et bryggeri med verdier prega av deling, dugnad og samarbeid. Felles for vennegjengen er entusiasmen over å kunne skape det unike, til glede for alle som vel å nyte en øl de har brygga. Kvalitets øl og match-er til god mat er det som er drivende for gjengen. Ved hjelp av massiv stå- på- vilje, dugnadsånd og energi har Lysefjorden

Mikrobryggeri skapt varianter av øl som er unike på alle måter.

Adresse:
Fabrikkvegen 1, 5265 Ytre Arna

Hjemmeside:
http://www.lysefjordenmikrobryggeri.no/

Godt Lokalt

med kjærlighet til lokal og kortreist mat.

Finn en av våre medlemmer

Vi er 10 samarbeidende grossistbedrifter,
alle solid lokalt forankret i sitt distrikt.

[/vc_column]