Lyngnes Gård

Fra Randaberg i Rogaland

gjestalveien_conditori_h_y_oppl_sning

Lyngnes Gård er en lokal produsent av epler og eplejuicer. Gården ligger i naturskjønne omgivelser ved Hålandsvannet i Randaberg kommune.

Det skal produseres epler på størstedelen av gården. Gården har også druer, pærer og kirsebær og annet. Lyngnes Gård har en moderne produksjonslinje for eplejuicer, og produktene Naturell, Rød, Frisk og Gul er alle eplejuicer med ulik blanding av andre frukter eller grønnsaker.

Produksjonen av epler er voksende. Det plantes i 2017 ca 3000 trær av sortene , mens det fra før er plantet 4000 trær av ‘Aroma’, ‘Discovery’ og ‘Elster’. Det benyttes konvensjonell produksjonsmetode med bardunsystem og dryppvanning. Lokalklimaet ser ut til å egne seg for druedyrking, og gården har i dag 5 dekar med grønne og blå druer. Gården har også en del pæretrær, kirsebær og aronia.

Alle juicer produseres av råvarer med prima kvalitet. Det legges vekt på at frukten skal være ren og frisk. All frukt blir derfor nøye sortert og vasket. For å oppnå drikker med god aroma produseres det en matt juice med et visst innslag av fruktfiber. All juice gjennomgår en skånsom varmebehandling for å kunne oppnå bedre holdbarhet og samtidig ivareta den gode smaken og aromaen.

Adresse:
Kvernevikveien 223, 4070 Randaberg

Godt Lokalt

med kjærlighet til lokal og kortreist mat.

Finn en av våre medlemmer

Vi er 9 samarbeidende grossistbedrifter,
alle solid lokalt forankret i sitt distrikt.