Kosthold og Trening AS

Fra Bodø i Nordland

Kniv og gaffel

Kosthold og Trening AS er en bedrift fra Bodø som ble etablert i 2006 med et formål om å selge produkter og tjenester til treningsenterbransjen, men satser til dags dato også på salg av produkter til butikkmarkedet med det kjente konseptet Foodbox. Kosthold og Trening AS er leverandør av sunne ferdigproduserte høykvalitetsmat med ulike retter for hele dagen.

Siden 2006 har Kosthold og Trening AS vært i det norske markedet med vekt og livsstilsproblematikk i treningssenterbransjen. En av de største utfordringene som kundene hadde, var å få i seg riktig kost slik at de kunne oppnå de resultatene de ønsket. Bedriften oppdaget også at flere mennesker led av sykdommer relatert til mangel på mosjon og feilaktige/dårlige spisevaner. Mange synes også det var vanskelig å sette sammen det såkalte livs-puslespillet da tiden ikke strakk til. Dette var bakgrunnen for at de ønsket å skape et helt spesielt produkt som alle kunne benytte seg av.

Produktene som de har utviklet er sunn ferdigprodusert høykvalitetsmat med håndplukkede råvarer med et minimalt innhold av salt, sukker, mettet fett og med høyt innhold av protein. Måltidene har også en lav glykemisk belastning  (GB), dvs. at måltidene ikke gir noen særlig blodsukkerstigning. Produktene de har utviklet skal hjelpe kunden til å få i seg næringsrik mat i en travel hverdag. Maten vår benyttes som lunsj, middag eller overtidsmat. Oppskriftene er utviklet i samarbeid med Dyrøymat AS og produseres av dem i Dyrøy kommune i Troms fylke.

Adresse:
Teglverksveien, Bodø Næringspark, 8006 Bodø

Godt Lokalt

med kjærlighet til lokal og kortreist mat.

Finn en av våre medlemmer

Vi er 9 samarbeidende grossistbedrifter,
alle solid lokalt forankret i sitt distrikt.