Jentan på Båly

Fra Lindesnes i Vest-Agder

Kniv og gaffel

Jentan på Båly holder til på fiskekaia ved Båly havn, Lindesnes. Med hjerte for gode råvarer og fiskemottak som nærmeste nabo videreforedles det flotte produkter av lokal fangst.

En av jentan:

Lene Fjeldskår er oppvokst på norges sydspiss i den koselige bygda Lillehavn. Her satt hun med sin kjærlighet for mat og er nå blitt en ung dame med lang erfaring i matfaget. Hun stod ferdig kokk under lære ved restaurant Lhuin i Kristiansand  2002. Med sitt gode humør disker hun opp de nydeligste retter.

Den andre jenta:

Live Ueland er oppvokst på jæren men har vert «sørlending» siden 2003. Frøkna har bred arbeidserfaring og fungerer som både kokk, kasserer og vaktmester. Hun er innehaver av verdensrekorden i rekepilling og viser stolt frem pokalen fra mesterskapa i butikken.

Flere jenter:

Jentan på båly er velsignet med fantastiske medarbeidere. Kjekke jenter i alle aldre som står på og gjør sitt ytterste for at du skal få en minnerik opplevelse. Sammen utgjør disse en unik gjeng med godt humør og hjerte for faget. Glade jenter lager glad mat.

 

Adresse:
Bålyhavn, 4521 Lindesnes

Godt Lokalt

med kjærlighet til lokal og kortreist mat.

Finn en av våre medlemmer

Vi er 9 samarbeidende grossistbedrifter,
alle solid lokalt forankret i sitt distrikt.