Jens Eide Slakteri AS

Fra Lillesand i Aust-Agder

Kniv og gaffel

Jans Eide ligger midt i et område med stor husdyrproduksjon. Dermed utgår man de lange, belastende transport turene og får en mest mulig skånsom behandling av dyrene. Dessuten har Jans Eide holdt lenge på med sitt fag. Bedriften startet så tidlig som 1946 som et pølsemakeri med navnet Eide og en visjon om å bidra til trivselen ved matbordet med høy produktkvalitet og god smak. 

Jens Eide Slakteri har både et slakteri og catering service som leverer mat til alle typer selskap og sammenkomster, tilberedt med klassiske og moderne teknikker. Motto «Din fest, vår mat!» står sentralt. Alt er tilberedt med kjærlighet og ferske råvarer som er lokale. Dessuten er all mat også laget fra bunnen av. Ingen snarveier, ingen juks.

Riktig nok kommer alt kjøttet fra slakteriet. Slakteriet ligger i et område med meget mye husdyrproduksjon, som gjør det til en lokal skatt. Bøndene i området kjenner bedriftens rutiner og kvalitetskrav og vet godt at å levere dyr til Jens Eide Slakteri gir en garanti for at alt går riktig for seg. Dessuten blir alle dyrene som kommer inn til Jans Eide Slakteri registret, slik at bedriften kan spore produktet tilbake til hvilket gårdsbruk det kommer fra.

I 2004 flyttet slakteriet inn i nye lokaler på Agder Mat ved Lillesand. Hvorvidt det er utstyrt med siste nytt innen produksjonsteknikk.

Adresse:
Gaupemyrheia 16, 4790 Lillesand

Hjemmeside:
http://www.slaktereide.no/

Godt Lokalt

med kjærlighet til lokal og kortreist mat.

Finn en av våre medlemmer

Vi er 10 samarbeidende grossistbedrifter,
alle solid lokalt forankret i sitt distrikt.