Jack Link’s Beef Jerky

Fra Wisconsin i USA

Kniv og gaffel

Jack Links er en familie bedrift som stammer helt tilbake til 1880-tallet da Jack sin oldefar, Chris flyttet til Amerika og slo seg ned nord i Wisconsin. Han tok ikke med seg mye, men Chris tok med seg en gammel oppskrift på røkt kjøttpølse. Oppskriften er starten på nå dagens Jack Link’s Meat Snacks. 

Chris ‘sønn Earl, åpnet byens første butikk og slakteri og fortsatte familietradisjonen med å lage de beste kjøttprodukter. I 1916 ble earls sønn, Wolf Link, født og lærte kjøttvirksomheten på sin fars side. Han vokste opp og ble en vellykket cattleman, og hevet det fineste biffet i regionen. Ikke lenge etter fikk Wolf en sønn som fikk navnet Jack Link. Og det var der ting virkelig tok av.

Jack vokste opp i slakteriet med kjærligheten for hva de drev på med. Mens han jaktet med sin familie, hadde Jack ideen om å lage «Jerky» med sine besteforeldres oppskrifter. Sammen med sine sønner skapte de en «Jerky» som var så gode venner og naboer alltid ønsket mer. På dette tidspunktet opprettet de sitt første produkt, Jack Link’s Beef Steaks, og begynte å selge det i hele regionen.

Adresse:
PO BOX 397, Minong, WI 54859

Godt Lokalt

med kjærlighet til lokal og kortreist mat.

Finn en av våre medlemmer

Vi er 9 samarbeidende grossistbedrifter,
alle solid lokalt forankret i sitt distrikt.