Italiensk Bakeri

Fra Lier i Buskerud

Kniv og gaffel

Fra Italiensk Bakeri AS på Lierskogen kjøres det hver dag ut rykende ferske bakervarer til fjernt og nært. Det var to sicilianske brødre, som fikk lov til å starte opp i Gravdals bakeri lokale for 13 år siden. De jobbet hardt og levert først og fremst til kafeer og kantiner i starten ,enten direkte levering eller via grossist.

I 2010 ble det ytret ønske fra beboere på Lierskogen, om det ikke var mulighet å åpne et utsalg, siden det nærmeste for de var kjøpesenteret. Ut i fra det ble det lille og koselig direkteutsalget tilgjengelig for kunder. Størst aktivitet er fredager og lørdager, men godt besøkt de andre dagene også.
Italiensk Bakeri kan tilby sine et utvalg med f. eks. brød ,focaccia, Cannoli (oppskrift fra Sicilia), norsk hvetebakst det er verdt turen innom.

Ønsker man bake off, kan Ingvill og hennes kolleger selvsagt også levere det. Fellesnevneren er uansett at dette er bakt med førsteklasses råvarer – og med kjærlighet. Eller som man sier på italiensk: ”con cuore” – med hjertet.

Adresse:
Gamle Drammensvei 106, 3420 Lierskogen

Hjemmeside:
http://italienskbakeri.no/

Godt Lokalt

med kjærlighet til lokal og kortreist mat.

Finn en av våre medlemmer

Vi er 9 samarbeidende grossistbedrifter,
alle solid lokalt forankret i sitt distrikt.