Inderøy Slakteri AS

Fra Inderøy i Nord-Trøndelag

Kniv og gaffel

Inderøy Slakteri AS er en gammel tradisjonsrik familiebedrift med over 75 års drift innen kjøttbransjen.

Da Jonas Pedersen startet Inderøy Slakteri AS i 1938, var det med to tomme hender og en kniv. Målet var å foredle oppskriftene og kunnskapene til de lokale bygdekokkene til den best mulige smaksopplevelsen. Soddkokinga ble derfor satt i system, og samarbeidet mellom Jonas og de lokale kokkene (spesielt Signe Gullberg og Augusta Vist), la grunnlaget for produksjonen av Inderøysodd hos Inderøy Slakteri AS.

For å ivareta og videreutvikle de lokale mattradisjonene, innså Jonas Pedersen tidlig at to faktorer alltid måtte være på plass: Råvarer av beste kvalitet og godt kvalifiserte arbeidere som vet hvordan råvarene skal behandles. Dårlig kvalitet på råvarene kan selv ikke den beste fagmann gjøre et mesterverk ut av, og gode råvarer kan forvandles til et dårlig sluttprodukt av utrent mannskap.

Derfor bruker de kun norske råvarer av ypperste kvalitet i produksjon. Alle som jobber med å foredle råvarene hos dem, er godt opplært i trønderske mattradisjoner og sørger for å ivareta varemerke på best mulig måte.

 

Adresse:
Meieribakken 4, 7670 Inderøy

Hjemmeside:
http://www.inderoysodd.no/

Godt Lokalt

med kjærlighet til lokal og kortreist mat.

Finn en av våre medlemmer

Vi er 10 samarbeidende grossistbedrifter,
alle solid lokalt forankret i sitt distrikt.