H. J. Kyvik AS

Fra Haugesund i Rogaland

gjestalveien_conditori_h_y_oppl_sning

Kyvik Sild tilbyr produkter for enhver smak og anldedning. Sild er gourmetmat som du raskt kan lage noe spennende med. Med den økte interessen for lokal mat og slow-food er Kyviksild mer aktuell enn noensinne.

Siden 1866 og gjennom fem generasjoner har Kyvik familien høstet den beste silda fra havet utenfor Norge. Mye har skjedd i lokal- samfunnet siden den gang. Men fremdeles foredles Kyvik sild lokalt i Haugesund på den gamle gode måten. Å lage god sild tar tid, men en ekte Kyvik tar den tida som trengs for å lage god kvalitetssild.

Kyvik er naturligvis en familiebedrift hvor kunnskap og erfaring går fra generasjon til generasjon. Idag bruker familieforetaket moderne teknikker i både fangst og foredling, men kvaliteten er som den alltid har vært. I lokalene til Kyvik henger portrettet av Martha, som var tredje generasjon Kyvik og minner alle på at kvaliteten skal man ikke fire på. Den dag i dag jobber fjerde og femte generasjon sammen for å tilby et lokalprodusert kvalitetsprodukt som hun ville nikket anerkjennende til.

Adresse:
Grannesgata 44, 5523 Haugesund

Godt Lokalt

med kjærlighet til lokal og kortreist mat.

Finn en av våre medlemmer

Vi er 9 samarbeidende grossistbedrifter,
alle solid lokalt forankret i sitt distrikt.