Engebretsen

Fra Minnesund nord for Oslo

engebretsen-2

Familiebedriften Engebretsen AS ble etablert i 1981 og er lokalisert på Minnesund, ca. 6 mil nord for Oslo. Engebretsen AS er en nisjebedrift med spesialkompetanse innen blant annet krydder, marinader og gourmetprodukter.

De er til enhver tid oppdatert og i front av produktutvikling innen deres segment, i tett samarbeid med kunden. For dem er det viktig med nær kontakt til deres kunder for å se nye trender og dreining av preferanser i markedet.
Engebretsen AS er 100 % norskeid, og de produserer/videreforedler ca. 80-90 % av alle deres produkter selv. Dette medfører at de kan være meget fleksible og imøtekomme våre kunders ønsker. Engebretsen stiller gjerne vår fagkompetanse til disposisjon dersom det er ønskelig med utvikling av nye produkter for våre kunder. Der grunnfilosofi er å ha en høy service profil for deres kunder med henhold til produktbehandling og utvikling av varer de kan levere.
Pålitelighet, kvalitet og fagkompetanse er viktig for dem. De leverer produkter og tjenester med en kvalitet som sikrer tilfredshet og tillit, og gir oss fornøyde kunder.

 

Adresse:
Minne Industriområde 31, 2092 Minnesund

Hjemmeside:
www.engebretsenas.no

Godt Lokalt

med kjærlighet til lokal og kortreist mat.

Finn en av våre medlemmer

Vi er 9 samarbeidende grossistbedrifter,
alle solid lokalt forankret i sitt distrikt.