Geheb Conditori

Fra Kristiansand i Vest-Agder

Kniv og gaffel

Geheb Conditori AS ble startet av konditormester Alfred Andersen i 1908, og overtatt av Otto Geheb senior noen tiår senere. Firmaet er i dag under ledelse av Kjetil Hodne og Tore Bjørn Birkeland.

Geheb Conditori var i begynnelsen et rent konditori. Etter hvert utviklet bedriften seg til å bli et fullsortiments bakeri og konditori. Frem til 1985 hadde bedriften bare et utsalg, men i løpet av få år har Geheb hatt stor vekst og etablert flere utsalgssteder på Sørlandet fra Risør i øst til Søgne i vest. De er i dag 92 ansatte med hel- og deltidsansatte fordelt i utsalg og produksjon. I tillegg til hoteller, leverer de bakverk til et utvalg kantiner og bedrifter i Kristiansandsområdet.

Småbakst

Horn, fine og grove rundstykker, osv. Disse blir smurt med ulikt pålegg, men kan også kjøpes usmurt.

Brød

De har 15 forskjellige brød, og de ansattes anbefaling er «Sjefens favoritt». Utvalget av steinovnsbakte brød i 6 ulike varianter er meget populært og er tilgjengelig i våre utsalg.

Gjærbakst

Boller, tolvøres, solskinnsboller, kanelknuter, muffins, cookies og mye mer.

Kaker

De er kjent for deres bløtkake, men ellers har de et bredt sortiment av andre typer kaker som napoleonskake, sjokoladekake, gulrotkake, oreokake, snickerskake og successkake. Utsalgene kan by på et bredt sortiment av kaker og brød til hverdag og fest, og i tillegg lager de spesialkaker til enhver anledning. Det er også mulighet til å bestille snitter.

 

Adresse:
Stemmane 4A , 4636 Kristiansand S

Hjemmeside:
http://www.geheb.no/

Godt Lokalt

med kjærlighet til lokal og kortreist mat.

Finn en av våre medlemmer

Vi er 9 samarbeidende grossistbedrifter,
alle solid lokalt forankret i sitt distrikt.