Brødrene Finsbråten

Fra Eidsvoll i Akershus

finsbraten

Med kjærlighet for gode kjøttprodukter siden 1951

En hobby kan være så mangt, og for brødrene Frank, Osvald og Kåre Finsbråten handlet den om god smak. De elsket kjøttmat, og brukte kvelder og helger foran gryter, stekepanner og kjøttkverner hjemme i kjelleren på Eidsvoll. Med ekte lidenskap ble det forsket på ørsmå nyanser i krydder, røykemetoder, pepper og salt for å kunne lokke frem små og store smaksforskjeller på godt kjøtt. Å lage virkelig god mat går sjelden ubemerket hen, og ryktet om kjøttspesialistene på Eidsvoll spredte seg. Stadig flere ønsket å oppleve et saftig kjøttmåltid signert Finsbråten, og i 1951 ble hobbyen et levebrød. I dag er de langt fler enn tre brødre Finsbråten hos Finsbråten. De er likevel ikke blant de største kjøttbedriftene i Norge, men helt klart en av de mest premierte. Grunnen til dette tror de er ganske enkel: I sjel og sinn står vi fremdeles nede i kjelleren på Eidsvoll. Derfor bruker de litt bedre tid på varene våre enn de andre, og har hjerter som kanskje banker litt fortere for det vi driver på med.
Og kjærlighet og god tid – det smaker godt, det.

 

Adresse:
Prost Kragsvei. 29 2080 Eidsvoll

Hjemmeside:
www.finsbraten.no

Godt Lokalt

med kjærlighet til lokal og kortreist mat.

Finn en av våre medlemmer

Vi er 10 samarbeidende grossistbedrifter,
alle solid lokalt forankret i sitt distrikt.