Dolmøy Seafood As

Fra Kjerringvåg i Sør-Trøndelag

Kniv og gaffel

Dolmøy House of Seafood lager ren sjømat fra Frøya og Hitra i Sør-Trøndelag. Videreforedling av fisk har lange tradisjoner på trøndelagskysten. De har tatt med oss det beste fra arven og i tillegg gitt produktene et eget særpreg.

Produksjonen har røtter i gamle tradisjoner innen røyking og graving av fisk, men med egen produktutvikling har de sine knep for å gjøre smaken og konsistensen slik de mener den skal være. Produktene som produseres i lokalene på Hitra lages under strenge krav til hygiene og kvalitetskontroll. Dolmøy House of Seafood har eget system for kvalitetssikring av produksjonen. Råvarer kjøpes inn fra faste leverandører og gjennomgår nøye kontroll før de går inn i produksjonen. De spiller på lag med deres leverandører. Dolmøy House of Seafood har eget utsalg i Barmanfjorden på Hitra. Du vil også finne produktene i utvalgte dagligvarebutikker i Trøndelag.

Dolmøy House of Seafood er en totalleverandør av fersk og bearbeidet fisk, både hvit fisk og laks. De kan tilby et bredt sortiment av fisk og skalldyr, som fersk, lettsaltet og diverse røkte produkter fra fiskemottaket på Dolmøy og vårt røykeri i Barmanfjorden.

De er en del av Bremnesgruppen og har et utvidet samarbeid med Rabben restaurant som ligger på Sistranda på Frøya.

Adresse:
Dolmøy Seafood, Kjerringvåg, 7252 Dolmøy

Hjemmeside:
http://dolmoyseafood.no/

Godt Lokalt

med kjærlighet til lokal og kortreist mat.

Finn en av våre medlemmer

Vi er 10 samarbeidende grossistbedrifter,
alle solid lokalt forankret i sitt distrikt.