Det Kompromissløse Bryggeri A/S

Fra Grimstad i Aust-Agder

Kniv og gaffel

Nøgne Ø Det Kompromissløse Bryggeri A/S er Norges ledende og største leverandør av kompetanse øl og den første og eneste produsent av sake i Europa. Bedriften slutter aldri søket etter nye smaker og ingredienser resulterer i stadig nye sesong og eksperimentelle brygger.

Navnet Nøgne Ø betyr «naken øy», en poetisk begrep som brukes av Henrik Ibsen til å beskrive noen av de utallige, fantastiske utspringene som er synlige i den grove sjøen utenfor Norge sørkyst. Bedriften tror navnet gir også en symbolsk bilde av hva de to norske hjem bryggere Gunnar Wiig og Kjetil Jikiun gjorde tidlig i 2002, da de bestemte seg for å grunnlegge et nytt bryggeri. Deres trang til å dele sin lidenskap for godt øl var uutholdelig. Deres visjon var å bringe mangfold og innovasjon i kommersiell brygging av real ale. Resultatet – Nøgne Ø.

Nøgne Ø undertittel – «den kompromissløse bryggeri» er et vanlig utsagn av vår oppgave å håndverket øl av høyeste kvalitet, personlighet og individualitet. Alkymistene innså at de bare kunne lage gull fra gull – så har vi. Gullet til bedriften er Maris Otter; Cascade, Centenneal, Chinook og Columbus. Bedriften tror Maris Otter er den beste malt oppnåelig, hånd maltet bygg på tradisjonell måte i Storbritannia. De store C-er er fantastiske og dyrket i USA. De bruker kun ingredienser av høyeste kvalitet for å lage øl av kompromissløs kvalitet.

Adresse:
 Lunde 8, 4885 Grimstad

Hjemmeside:
https://www.nogne-o.com/

Godt Lokalt

med kjærlighet til lokal og kortreist mat.

Finn en av våre medlemmer

Vi er 9 samarbeidende grossistbedrifter,
alle solid lokalt forankret i sitt distrikt.