Ciderhuset

Fra Balestrand i Sogn & Fjordane

Kniv og gaffel

Ciderhuset ligger i Balestrand i Sogn, en liten spasertur fra kaien og Kviknes Hotel. Balholm er merket for drikke av frukt og bær – laga med en stor porsjon lidenskap!  På sommeren kan du bli med på cidersmaking og lære hvordan de destillerer eller lager musserende cider på den tradisjonelle måten. Du kan handle i gårdsbutikken eller ta et måltid i restauranten. De tar imot grupper hele året til lunsj eller middag, formidling om cider og frukt eller kulturvandring, faglege opplegg og teambygging eller annen moro!

I tillegg til produksjon av drikke er Ciderhuset et romslig selskapslokale. De tar imot grupper hele året til lunsj eller middag. Bedriften tilbyr program med formidling om cider og frukt eller kulturvandring i Kunstbygda Balestrand. De fasiliterer faglige opplegg, teambygging og annen moro.

Om sommeren kan du besøke restauranten i Glasshuset som har vid utsikt over Sognefjorden. Her er mat av lokale og dels økologiske råvarer og med Middelhavskjøkenet som inspirasjon. Ciderhuset passer godt til bryllup og feiring av andre store dager.

Adresse:
Sjøtunsvegen 32, 6899 Balestrand

Godt Lokalt

med kjærlighet til lokal og kortreist mat.

Finn en av våre medlemmer

Vi er 9 samarbeidende grossistbedrifter,
alle solid lokalt forankret i sitt distrikt.