Bønes Gårdsmat

Fra Bergen i Hordaland

bones

Bønes Gårdsmat er en av bergensområdets aller fremste everandører av kjøttvarer. På gården på Bønesstranden, 10 minutters biltur fra Bergen sentrum, driver Rune Bønes familiebedriften på 11. året.

Her produseres nærmere 40 forskjellige kjøttprodukter, blant annet servelat, bayonneskinke og spesialpølsene Bønes Biffgrill, Bønes lamme pølse og Bøneskorv.

Kjøttproduktene fra Bønes Gård har opparbeidet seg et fremragende omdømme og en stor og trofast tilhengerskare, ikke minst blant andre fagfolk. Det gleder pølsemaker Rune Bønes, som også fryder seg over en økende interesse for kvalitetsmat hos vanlige forbrukere. – Folk blir stadig mer opptatt av hva de putter i munnen, og er villige til å betale litt ekstra for smakfull og trygg mat, forteller Rune, som har store deler av familien med seg. Både søsteren, broren, sønnen og nevøen er involvert i den daglige driften.

Søsteren Kari står bak disken i det lille butikk utsalget på gården, hvor bergensere valfarter for å kjøpe prisvinnende pølser og pinnekjøtt. Bønes Gårdsmat er nemlig en medaljegrossist. Både den røkte pølsen Bøneskorv, pinnekjøttet og baconet er gullmedaljevinnere fra Norgesmesterskapet i kjøttvarer.

Adresse:
Bønesstranden 50, 5155 BØNES

Hjemmeside:
www.bonesgardsmat.no

Godt Lokalt

med kjærlighet til lokal og kortreist mat.

Finn en av våre medlemmer

Vi er 9 samarbeidende grossistbedrifter,
alle solid lokalt forankret i sitt distrikt.