Bønes Gårdsmat

Fra Bergen i Hordaland

bones

Daglig leder, Rune Bønes, er norgesmester i kjøttpålegg. De har mottatt gullmedlajer for flere av deres kjøttprodukter. De produserer pølser og pålegg med mye kjøtt i. Er du opptatt av kvalitet, kortreist mat og god smak? Da bør du prøve deres delikatesser. I der mat finner du ikke mekanisk utbenet kjøtt. Bønes lager og former alt for hånd. Har du ikke testet Bønespølsen ennå? Denne snakkisen av en kjøttpølse gir vann i munnen på de fleste. Bønes Gårdsmat Drift AS benytter kun kjøtt fra Fatland i Sandefjord, levert av Skjeggerødgruppen, foruten kjøtt fra egne beitedyr.

Bønes Gårdsmat Drift ble startet som enkeltpersonforetak i 2003 da de åpnet for utsalg på gården. Dette ble aksjeselskap i 2005. Før den tid levde de utelukkende av gårdsdrift. Bønes har fremdeles ca. 20 vinterforende sau på gården. Virksomheten driftes av familien Bønes selv, og består av 6 årsverk. Deres produkter distribueres til alle kjedebutikkene i fylkene Hordaland og Sogn og Fjordane, av grossisten Troye.

Adresse:
Bønesstranden 50, 5155 BØNES

Hjemmeside:
www.bonesgardsmat.no

Godt Lokalt

med kjærlighet til lokal og kortreist mat.

Finn en av våre medlemmer

Vi er 10 samarbeidende grossistbedrifter,
alle solid lokalt forankret i sitt distrikt.