Biri Flatbrødbakeri AS

Fra Gjøvik i Oppland

Kniv og gaffel

Biri Flatbrødbakeri AS ligger så vidt oppe i lia ovenfor E6 i Oppland sine dype og fine skoger. Bare 15 km sør for Lillehammer og 40 km nord for Gjørvik kan man finne et bakeri fult av tradisjon. Hos Biri produserer de potetflatbørd, både vanlig og glutenfritt.

Bedriften ble etablert i 1994. Produksjonslinjen er utviklet og bygd av nåværende eier sin far,  som var en naturlig «Petter Smart». I dag er det en familiebedrift heleid av min mann og meg og vår datter er annsatt.

Hos Biri bruker de hele poteten, riktig nok ble den vasket og kokt med skallet på hos Biri også. I det vanlige flatbrødet blir det brukt kun potet, mel og salt, ingen kunstige tilsetninger. I det glutenfrie blir det brukt potet og en glutenfri melblanding. Bedriften bruker dessuten ikke flakes. Maskinene er bygd for å bake flatbrød, derfor er det akkurat det de produserer.

Produksjonen er en kombinasjon av «håndarbeid» og maskinelt. De er 3 ansatte/ca 2,5 årsverk.

Adresse:
Åsrovegen 155, 2837 Biristrand

Hjemmeside:
Besøk dem på deres Facebook side

Godt Lokalt

med kjærlighet til lokal og kortreist mat.

Finn en av våre medlemmer

Vi er 9 samarbeidende grossistbedrifter,
alle solid lokalt forankret i sitt distrikt.