Bacalao fra Senja

Fra Silsand i Troms

Kniv og gaffel

Kokt og Klar middagsprodukter produseres av bedriften Art Nor med 20 ansatte. Bedriften holder til på Silsand, Senja i Nord-Norge. Art Nor ble etablert i 1995 med 4 ansatte, og har siden da vokst jevnt og trutt til å bli en hjørnestensbedrift i lokalsamfunnet. 

Ikke alle mennesker er glade i den tradisjonelle tomatiserte bacalaovarianten. Art Nor AS har derfor utviklet en egen, unik bacalaovariant – Kokt og Klar Bacalao Senja.

Hos Art Nor har de satset på konserveringsmetoden sous vide som gir produktene en høy kvalitet i kombinasjon med god holdbarhet. Dette gjør produktene godt tilpasset både for dagligvarehandelen og storkjøkkenmarkedet.

Art Nor har et sterkt fokus på Nord-Norge, og bruker mest mulig nordnorske råvarer i produksjonen. Derfor ønsker også Art Nor å bidra til og øke produksjonen av poteter, gulrot og kålrot i landsdelen.

I de første årene etter etableringen produserte bedriften i all vesentlighet varer for storkjøkken og de fleste serveringssteder nord for polarsirkelen har i dag Kokt & Klar produkter på menyen. I 1998 ble Kokt & Klar Fløtepoteter lansert i dagligvarehandelen og etter en tid kom også Kålrotstappe, Matpotet, Bacalao, Ertestuing og marinerte mandelpoteter.

I dag finner du Kokt & Klar Fløtepotet i nesten alle dagligvarebutikker i landet, ofte plassert i kjøledisken ved siden av kjøttvarer. Spør betjeningen om du ikke finner produktet.Til storkjøkkenmarkedet er flere produkter tilgjengelig på landsbasis, gjennom Nortura og enkelte Bama-avdelinger.

Adresse:
Naustveien 17, 9303 Silsand

Hjemmeside:
http://koktogklar.no/produkter/bacalao_senja/

Godt Lokalt

med kjærlighet til lokal og kortreist mat.

Finn en av våre medlemmer

Vi er 9 samarbeidende grossistbedrifter,
alle solid lokalt forankret i sitt distrikt.