
Austevoll Seaweed
Fra Austevoll i Hordaland
Austevoll Seaweed Farm er en av de første Seaweedfarmene i Norge og en pioner i å dyrke tang. Sammen med Ørjan Johannessen, den prisbelønte norske kokken og vinneren av Bocuse d’Or i 2015, utvikler og produserer de high-end norsk kulinariske med de reneste organiske dyrkede tangene.
Selskapet ble stiftet i 2013 og opererer fra Austevoll, Norge.
De lager gourmet norsk tangprodukter av høyeste kvalitet, alle bærekraftig hentet og ansvarlig høstet. Den overlegne smaken av produktene skyldes det uberørte, unike miljøet i der beliggenhet på Norges vestkyst, sammen med der mangeårige kompetanse. De tror at ingenting gir lykke som en god helse. Tang, fylt med godhet, er et flott sted å starte.
Bedriften er basert på en øy i Austevoll, Norge. Ligger på vestkysten, er det dypt kaldt om vinteren og hyggelig varmt om sommeren. Havet er rent, uberørt og veldig kaldt. Kort sagt, perfekte forhold for å dyrke de beste tangproduktene i verden.