Austevoll Seaweed

Fra Austevoll i Hordaland

Kniv og gaffel

Austevoll Seaweed Farm er en av de første Seaweedfarmene i Norge og en pioner i å dyrke tang. Sammen med Ørjan Johannessen, den prisbelønte norske kokken og vinneren av Bocuse d’Or i 2015, utvikler og produserer de high-end norsk kulinariske med de reneste organiske dyrkede tangene.

Selskapet ble stiftet i 2013 og opererer fra Austevoll, Norge.

De lager gourmet norsk tangprodukter av høyeste kvalitet, alle bærekraftig hentet og ansvarlig høstet. Den overlegne smaken av produktene skyldes det uberørte, unike miljøet i der beliggenhet på Norges vestkyst, sammen med der mangeårige kompetanse. De tror at ingenting gir lykke som en god helse. Tang, fylt med godhet, er et flott sted å starte.

Bedriften er basert på en øy i Austevoll, Norge. Ligger på vestkysten, er det dypt kaldt om vinteren og hyggelig varmt om sommeren. Havet er rent, uberørt og veldig kaldt. Kort sagt, perfekte forhold for å dyrke de beste tangproduktene i verden.

Adresse:
Arsenalvegen 2, 2630 Ringebu

Hjemmeside:
http://www.doblougs.no/

Godt Lokalt

med kjærlighet til lokal og kortreist mat.

Finn en av våre medlemmer

Vi er 9 samarbeidende grossistbedrifter,
alle solid lokalt forankret i sitt distrikt.