Art Nor AS

Art Nor AS

Kokt og Klar middagsprodukter produseres av bedriften Art Nor ca. 20 ansatte. Bedriften holder til på Silsand, Senja i Nord-Norge.

Kokt og Klar middagsprodukter produseres av bedriften Art Nor ca. 20 ansatte. Bedriften holder til på Silsand, Senja i Nord-Norge. Art Nor ble etablert i 1995 med 4 ansatte, og har siden da vokst jevnt og trutt til å bli en hjørnestensbedrift i lokalsamfunnet. Bedriften er samlokalisert med Tromspotet (vasking og pakking av nordnorske poteter). Hos Art Nor har vi satset på konserveringsmetoden sous vide som gir produktene en høy kvalitet (smak, aroma og næringsinnhold) i kombinasjon med god holdbarhet. Dette gjør produktene godt tilpasset både for dagligvarehandelen og storkjøkkenmarkedet. Art Nor har et sterkt fokus på Nord-Norge, og bruker mest mulig nordnorske råvarer i produksjonen. Derfor ønsker også Art Nor å bidra til og øke produksjonen av poteter, gulrot og kålrot i landsdelen. I de første årene etter etableringen produserte bedriften i all vesentlighet varer for storkjøkken og de fleste serveringssteder nord for polarsirkelen har i dag Kokt & Klar produkter på menyen. I 1998 ble Kokt & Klar Fløtepoteter lansert i dagligvarehandelen og etter en tid kom også Kålrotstappe, Matpotet, Bacalao, Ertestuing og marinerte mandelpoteter. I dag finner du Kokt & Klar Fløtepotet i nesten alle dagligvarebutikker i landet, ofte plassert i kjøledisken ved siden av kjøttvarer. Spør betjeningen om du ikke finner produktet. Til storkjøkkenmarkedet er flere produkter tilgjengelig på landsbasis, gjennom Nortura og enkelte Bama-avdelinger. Ta kontakt med vår Salgskonsulent Per Clausen for å finne din nærmeste grossist.

koktklar-logo
Art Nor AS er tilgjengelig her:
klikk for kontaktinfo