Arctic Mustard AS

Arctic Mustard AS

Historien om den milde og kremede sennepssausen som ble laget etter en fantastisk familieoppskrift startet allerede i 1950.

 > Les mer om opphavet til den tradisjonsrike sennepssausen "Mimi" her (PDF) Historien startet allerede i 1950 da mormor i familien utviklet sennepssausen. Men ikke før 1994 startet det store sennepssaus eventyret. Mor i familien i 1994 lager 6 glass med sennepssaus, men har liten tro på salg. Tross troen, så kjøper de første kundene som kommer sennepssausen. Et år seinere startet produktutviklingen og de starter opp spekematproduksjon og sylteproduksjon. Ved å ha hjemmelaget spekemat, sylte laget på gammeldags måte, kommer sennepssausen veldig til sin rett. Sennepssausen når utlandet allerede i 2001 hvor mor og far deltar på Grune Woche i Berlin hvor de presenterer den fantastiske sennepssausen. De deltar også på julemarked i Great Yarmouth i England i flere år. De fikk faste kunder på julemessene som kom år etter år for å kjøpe sennepssausen. Etterspørselen etter gårdens produkter øker såpass at de må leie inn arbeidskraft for å få produsert nok. Årende går, og tiden har kommet for å selge gården. I 2007 selges gården til den eldste sønnen, og avslutter dermed Gårdsdriften og all matproduksjon – bortsett fra sennepssausen! Når de produserer er det 4-5 damer (søskenbarn og venner) som er faste hjelpere. De leverer sennepssaus til mange lokalmatbutikker i Trøndelag, på Helgeland og fiskebutikker i Bodø og Stavanger. Etter denne tid har det bare gått oppover. I 2014 ønsker mor i familien og pensjonere seg, og dermed tar de tre søsknene over familiebedriften. De skal nå videreføre eventyret mor og far har hatt, og utvikle det til deres eget eventyr! Fra denne tiden har bedriften bare vokst og mange nye produkter har nådd markedet.

arctic-mustard-bilde
arctic-mustard-logo
Arctic Mustard AS er tilgjengelig her:
klikk for kontaktinfo