2morrow’s Favourites AS

Fra Bergen i Hordaland

Kniv og gaffel

2morrow’s Favourites AS skal tilby mat- og drikkevarer av høy kvalitet til nordiske forbrukere. Produktene skal bidra til å løfte- og krydre måltidsopplevelsen i fest og hverdag. Sunnhet, høy kvalitet, miljø, innovasjon, naturlige råvarer, historie og opprinnelse, trygg mat, og gode matopplevelser skal være assosiasjoner de ønsker å knytte til selskapet på tvers av produktene.

Selskapet har 2 forretningsområder samlet i henholdsvis 2Morrow’s Food og 2Morrow’s Favourites. De skal finne de «hemmelige» produsentene og produktene de lokale mener er i verdensklasse og bringe dem hjem til deg.

2Morrow’s Favourites skal være først med det nye og først med forbedring av det eksisterende vareutvalget innenfor kategoriene: mat, drikke, klær, interiør, og livsstilprodukter.

2Morrow’s Favourites AS gir bort minimum 10% av sitt overskudd til prosjekter som ivaretar Jordkloden og dens biologiske mangfold. Slik skal vi sammen med våre kunder bidra til at fremtidige generasjoner får mulighet til å leve på en frisk jordklode med et yrende mangfold av liv. Vi kaller det Earth Commitment.

Adresse:
Strandkaien 16, 5013 Bergen

Hjemmeside:
https://2mf.no/

Godt Lokalt

med kjærlighet til lokal og kortreist mat.

Finn en av våre medlemmer

Vi er 9 samarbeidende grossistbedrifter,
alle solid lokalt forankret i sitt distrikt.