Godt Lokalt

Vi er veldig stolte av å kunne fremme lokale matskatter som vi gjør med konseptet Godt Lokalt.

Godt lokalt – med kjærlighet til lokal og kortreist mat.

Småskalaprodusenter av lokal og kortreist mat møter mange og store utfordringer i salg, logistikk, eksponering og ikke minst matsikkerhet – derfor har veien til kjedenes butikkhyller ofte vært lang og trang! Godt Lokalt-konseptet er utviklet av Spesialgrossisten AS for å møte disse utfordringene!

Gjennom varemerket Godt Lokalt kan forbrukerne bli bedre kjent med egen matkultur og få mulighet til å velge i matskatter fra hele landet. Lokalt merker vi produktene kun med Godt Lokalt mens produkter som fortjener en bredere distribusjon blir merket med Godt Lokalt i tillegg til distriktet/regionen det kommer fra. For eksempel Godt Lokalt – fra Voss.

Slik skal forbrukerne bli tryggere på egen matkultur og nysgjerrige på matskatter fra andre områder.

Godt Lokalt-avdelinger

Dagligvarekjedene satser nå mer enn før på lokal og kortreist mat og flere og flere butikker får egne avdelinger. I våre Godt Lokalt-avdelinger blir alle produsenter presentert med bilder og kort historikk som gjør forbrukeren bedre kjent med produsenten og produktene. Avdelingenes vareutvalg varierer selvfølgelig med sesong og distrikt. Mangfoldet av ulike matskatter og delikatesser er stadig økende og blir mer fristende.

Godt Lokalt

med kjærlighet til lokal og kortreist mat.

Finn en av våre medlemmer

Vi er 9 samarbeidende grossistbedrifter,
alle solid lokalt forankret i sitt distrikt.